Politica GDPR

ASOCIATIA PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in scopul participarii la activitatile proiectelor cu finantare europeana. Datele vor fi dezvaluite Autoritatilor de Management a programelor cu finantare europeana si altor Autoritati responsabile cu implementarea programelor cu finantare europena.

Toate persoanele ce vor avea acces ulterior la datele furnizate de catre Dumneavoastra semneaza contracte de confidentialitate in acest sens.
Pe viitor, datele furnizate de catre Dumneavoastra in acest scop ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ASOCIATIA PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Colectarea acestor este necesara si la eliberarea certificatelor ce calificare. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale in mod corect, acestea fiind necesare la eliberarea certificatelor de calificare (cf. art.32, din Legea nr. nr. 375 din 11/06/2002 privind obtinerea unui certificat cu recunoastere nationala). Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea eliberarii acestui certificat.
Acordul exprimat va reprezenta consimtamantul Dumneavoastra expres ca datele personale sa fie folosite de ASOCIATIA PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre ASOCIATIA PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Autoritatilor de Management a programelor cu finantare europeana si altor Autoritati ressponsabile cu implementarea programelor cu finantare europena.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre ASOCIATIA PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in afara teritoriului Romaniei.
Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

  • orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.